Conectează-te cu noi

Sport

Dragoș Militaru, după amicalul de lux cu Dinamo Kiev: ”Cel mai bun adversar din istoria de 100 de ani”

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a întâlnit, ieri, probabil cel mai important adversar din istoria sa de peste 100 de ani: multipla campioană a Ucrainei Dinamo Kiev, antrenată de românul Mircea Lucescu.

Acest aspect a fost scos în evidență, după joc, de antrenorul dejenilor Dragoș Militaru:

“Un joc de pregătire minunat pentru noi, într-un moment al pregătirii în care aveam nevoie și-mi doream adversari foarte buni. A fost o onoare pentru noi să putem juca cu o echipă campioană a Ucrainei, angrenată în cupele europene an de an, cu jucători care valorează milioane de euro.

Era clar că e o diferență între echipe, dar pentru băieți cred că nu se putea să jucăm o partidă mai bună decât aceasta. Scorul pentru mine nu are importanță într-un astfel de meci, pot să spun istoric al Unirii Dej. Sunt sigur că e cel mai bun adversar întâlnit vreodată în cei 100 de ani de existență ai clubului. Mă bucur că am fost apreciați pentru joc, în special pentru repriza secundă când pe teren am avut nu mai puțin de 10 jucători sub 23 de ani.

Concluzionând, a fost o seară foarte frumoasă pentru noi! Ne-am simțit mândri, am simțit cu toții cum este să joci împotriva unui adversar de înalt nivel european și probabil acum toți băieții și-au propus noi țeluri de atins”, a declarat, pentru www.unireadej.ro, antrenorul Dragoș Militaru.

Citește și:

Unirea Dej, învinsă de Dinamo Kiev în primul amical din Antalya

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER