Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a suferit o nouă înfrângere în Antalya. DECLARAȚIA acordată de antrenorul Militaru

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut, scor 1-3 (0-1), și al doilea amical disputat în Antalya (Turcia). Adversar i-a fost Nykøbing, din a doua ligă din Danemarca.

Partida de verificare a avut loc astăzi, la ora 15:00 (14:00 ora României), la Titanic Lara.

Unirea Dej a controlat jocul în prima repriză, însă danezii au fost cei care au deschis scorul în minutul 35, stabilind rezultatul pauzei. La numai două minute după reluare, Vlad Bogdan a reușit egalarea. La jumătatea părții secunde, Alex Pop a ratat, singur cu portarul, o șansă uriașă de a face 2-1. Au marcat tot nordicii, în minutele 67 și 90, impunându-se astfel cu 3-1. Ar mai fi de spus că, în minutul 89, Alex Pop a ratat o lovitură de la punctul cu var, obținută de Matiș.

Primul ”11”: Chindriș (’45 Railean / ’86 Checicheș) – Maftei, D. Pop, Burdeț (’45 Buța), Roș (’45 Gîț), Chira (C) (’74 Cătinean), Militaru (’45 Matiș), An. Pop (’45 Ad. Pop), Călugăr (’53 Cocian), Fulga (’45 Al. Pop), Bogdan (’53 Blaj).

”A fost un meci foarte bun pentru noi, al doilea în două zile împotriva unei echipe dintr-o țară cu un nivel peste ceea ce putem noi oferi. Nykøbing este un adversar de Liga 2 peste nivelul Ligii 2 din România și un meci din care avem doar de învățat. 

Am oferit, din nou, posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să acumuleze cât mai multe minute. Sunt mulțumit de atitudinea lor și de această primă săptămână de cantonament, terminată cu două meciuri foarte bune pentru noi și pentru perioada în care ne aflăm. Mă bucur că am avut ocazii din nou, am ratat singur cu portarul, am avut penalty și alte două mingi scoase în ultima clipă de adversar de pe linia porții.

Cel mai important e că nu avem probleme din punct de vedere al accidentărilor, iar după ce mâine o să avem o zi de refacere privim cu încredere spre următoarea săptămână de pregătire”, a declarat, după meci, antrenorul Dragoș Militaru.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: A treia înfrângere consecutivă suferită de Unirea Dej în Antalya - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER