Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Dragoste cu năbădăi” s-a jucat la ”ARTA” Dej. Spectatorii au râs copios! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Centrul Cultural ”Arta” Dej a găzduit în această seară, cu începere de la ora 18, piesa de teatru ”Dragoste cu năbădăi”.

Continuând seria evenimentelor dedicate inaugurării Centrului Cultural ”Arta” Dej, Primăria Municipiului Dej le-a pregătit iubitorilor de teatru o seară specială dedicată lor. Astfel, de la ora 18, pe scena noului obiectiv cultural s-a jucat piesa de teatru ”Dragoste cu năbădăi”, în interpretarea trupei Teatrului Național Cluj-Napoca.

”Dragoste cu nabădăi” este una dintre cele mai reușite comedii ale regizorului Sorin Misirianțu. Timp de o oră, spectatorii care au răspuns ”prezent” invitației de a participa la această piesă de teatru au râs copios de ”modalitatea inedită de a cere mâna unei domnișoare care se aliază cu tătal ei de parcă ar duce un război împotriva pretendentului la mâna sa”. Iubitorii de teatru – prezenți în număr mare la ”Arta” – s-au distrat de minune și au aplaudat la scenă deschisă interpretarea carismaticilor actori.

Din distribuție au făcut parte actorii Cornel Răileanu, Adriana Băilescu și Sorin Misirianțu. Ultimul dintre ei – actor, regizor și scenarist – a mai evoluat pe scena din Dej. În 2013, Misirianțu, Ioan Isaiu și Ionela Nedelea au jucat ”Menage a trois”, iar în 2014 Misirianțu a fost regizorul pieselor ”Amantul înșelat” (cu Ioan Isaiu și Dan Helciug) și ”3 ciudați” (Ioan Isaiu, Marius Rizea și Serban Georgevici). În urmă cu doi ani, Centrul Cultural ”Arta” a găzduit, din nou, ”Menage a trois” (cu mici modificări aduse piesei), din distribuție făcând însă parte Anca Lăcușteanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER