Conectează-te cu noi

Recomandări

EMOȚIONANT. Mesajul unui militar din Dej, plecat în Afganistan, către fiul său: ”Să fie mândru că este român” – VIDEO

Publicat acum

pe

militar Afganistan surpriza 1 Decembrie

Surprinză uriașă pentru o femeie din Dej: soțul ei, militar plecat în misiune în Afganistan, a intrat în direct la Antena 3 și i-a transmis câteva cuvinte.

În Ediţia specială cu Alessandra Stoicescu şi Adrian Ursu, de la postul de televiziune Antena 3, căpitanul Alin Mureşan, de la Batalionul 811 Infanterie Dragonii Transilvani, a intrat în direct, din Afganistan, cu familia sa de la Dej, pe care nu a mai văzut-o din luna august.

Extrem de emoționată, Ioana, soția militarului dejean, i-a transmis acestuia, prin Skype, că îl iubește foarte mult și că îi este extrem de dor de el. ”În primul rând vreau să știe că noi suntem foarte mândri de el, îl iubim foarte mult și ne este foarte dor de el”, a zis aceasta. ”Pentru mine, cea mai grea zi a fost cea în care el a plecat, ziua despărțirii. De atunci au mai fost multe zile grele, dar important este că am putut să trecem cu bine, cu ajutorul familiei. Vor mai fi zile grele, mai ales acum că vine perioada sărbătorilor…”, a mai explicat dejeanca.

”Aș vrea să îi transmit fiului meu, prin intermediul dumneavostră, pentru că astăzi este o zi deosebită, să fie mândru că este român, să aibă în continuare apartenență la neamul nostru, la neamul românesc și un mesaj de tată: să fie cuminte”, a fost mesajul militarului din Dej, către cei doi copilași ai săi, de 3 ani, respectiv 8 ani.

Totodată, de Ziua Naţională a României, căpitanul Alin Mureşan le-a transmis tuturor românilor să se mândrească că sunt români, să țină capul sus şi să aibă grijă de România.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER