Conectează-te cu noi

Administraţie

EXCLUSIV. Dej | PEPCO și ALTEX, lângă KAUFLAND! Ultimul ar urma să se deschidă de Paști – VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

Sosirea LIDL la Dej nu este singura veste bună pe care dejenii o primesc astăzi! Dej24.ro vă anunță, ÎN EXCLUSIVITATE, că PEPCO și ALTEX ar urma să se deschidă în zona KAUFLAND, pe strada Vâlcele!

Consilierii locali din Dej, întruniți astăzi într-o ședință ordinară pe luna martie, au aprobat un proiect de hotărâre ”privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu pentru executarea lucrărilor de Construire ansamblu comercial și de servicii, sistematizare pe verticală, Amenajări exteriore, Amplasare elementente de publicitate, Împrejmuire și operațiuni cadastrale, generat de imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Vâlcele Nr. 2 B, C.F. Dej Nr. 55920,62438, 59300,62437 cu Nr. cad 55920,62438,59300, 62437”.

În cadrul expunerii proiectului, primarul Morar Costan a declarat: ”Pe lângă magazinul Kaufland, o să mai fie încă două magazine – PEPCO și ALTEX -, și pe urmă încă o surpriză, dar aceasta peste aproximativ o lună, când vom avea confirmarea 100%. Facem eforturi în așa fel încât magazinul (n.r. – Kaufland) să fie finalizat de sărbătorile pascale”. Proiectul a fost aprobat cu 18 voturi ”pentru”.

Vezi mai multe detalii în MATERIALUL VIDEO de mai jos:

Citește și:

Vom avea supermarket LIDL pe strada Crângului din Dej! – VIDEO

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER