Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Încă doi CAMPIONI la Unirea Dej + un jucător de bază a semnat prelungirea contractului

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a reușit să transfere încă doi jucători de perspectivă, iar un alt sportiv de bază a semnat prelungirea contractului pe încă un sezon.

CS Unirea Dej l-a transferat pe Sebastian Bratu (născut în 2000), sportiv provenit de la C.T.F. Mihai 1. Bratu a devenit campion național juniori – ediția 2018/2019, fiind premiat și individual cu titlul de ”cel mai bun ridicător”. De asemenea, noul unirist este component al echipei naționale U19.

Tricoul alb-albastru va fi îmbrăcat și de Alexandru Rață (născut în 2000), jucător adus de la C.S.S. Suceava. Rață este vicecampion național juniori – ediția 2018/2019, fiind și el premiat individual cu titlul de ”cel mai bun fals”. La fel ca și Bratu, Rață este component al echipei naționale U19.

Mai mult decât atât, CS Unirea Dej a ajuns la un acord de prelungire a contractului pentru încă un sezon cu jucătorul dejean Andrei Mihalescu, unul dintre jucătorii de bază ai clubului antrenat de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi.

Vă reamintim, Dej24.ro a scris ÎN EXCLUSIVITATE și despre prima achiziție a Unirii: Bela-Florian Bartha, multiplu campion și vicecampion național cu LAPI Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER