Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Primele transferuri reușite de Unirea Dej. Cine a devenit ”unirist”?

Publicat acum

pe

Unirea Dej - CSM Bucuresti volei masculin (13)

Începând de ieri, Unirea Dej are în lot doi voleibaliști noi. Unul dintre ei este extrem de experimentat, iar celălalt este un tânăr de perspectivă.

După ce ieri Dej24.ro va anunțat în premieră că uniriștii Mihai Coasă și Igor Didorciuc s-au înțeles cu conducerea echipei Știința Explorări Baia Mare și au semnat cu formația maramureșeană, astăzi, tot de la noi aflați în exclusivitate primele transferuri reușite de CS Unirea Dej.

Este vorba despre Ionuț Rus (centru, 2 m înălțime), voleibalist venit la Phoenix Șimleu Silvaniei. Sportivul în vârstă de 32 de ani este extrem de experimentat, evoluând în trecut pentru mai multe echipe din țară. Tot ”unirist” a devenit și Codrin Constantin Mocanu (centru, 2,02 m înălțime), un tânăr în vârstă de 21 de ani sosit de la VCM LPS Piatra Neamț.

Totodată, conducerea clubului Unirea Dej a ajuns la un acord și cu Adrian Fuzeși, Marius Dascălu, Cristian Dincă, Traian Gemănariu, Horațiu Gavriș, Vlad Kantor sau Ionuț Baciu, toți aceștia urmând să rămână la clubul din Dej și în sezonul următor.

Contactat pentru a comenta aceste transferuri, Cornel Itu, președintele clubului Unirea Dej a declarat pentru Dej24.ro că le urează succes celor doi sportivi sosiți la clubul din Dej și că speră ca ei să facă jocuri bune și să ajute clubul de pe Valea Someșului.

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER