Conectează-te cu noi

Politic

EXCLUSIV. Un consilier local din Dej și-a dat demisia! S-a înscris în alt partid – FOTO

Publicat acum

pe

Cu aproximativ opt luni înaintea expirării mandatului, un consilier local din Dej și-a depus demisia. Motivul? A trecut la alt partid, fiind votat deja președintele organizației locale.

Este vorba despre Iuliu-Ioan Feier, consilier local ales în urmă cu patru ani din partea Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE). Conform surselor Dej24.ro, acesta și-a înaintat demisia din CL Dej, urmând să își piardă mandatul de ales local. Motivul este unul foarte simplu: a trecut la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) – ba chiar a preluat șefia organizației locale! – și va candida din partea acestui partid la alegerile locale din toamnă. Se pare că aceeași cale au ales-o și alți câțiva membri ALDE Dej care s-au înscris recent în AUR.

Consilierii locali din Dej se vor întruni mâine, 31 ianuarie, în cadrul unei ședințe ordinare. Pe ordinea de zi se va afla un ”proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Iuliu-Ioan Feier, ca urmare a demisiei acestuia și declararea ca vacant a locului de consilier local”. Tiberiu Grigar ar urma să îi ia locul, conform listei care a fost întocmită acum patru ani de organizația locală ALDE (Grigar a ocupat a treia poziție pe listă). Oricine va fi înlocuitorul lui Feier, acesta va un mandat relativ scurt, de doar câteva luni, având în vedere că la toamnă vor fi, din nou, alegeri locale.

Momentan, pe pagina de Facebook AUR Dej nu există informații despre ”transferul” lui Feier, însă Dej24.ro a intrat în posesia mai multor fotografii care confirmă trecerea la partidul lui Simion.

Până la ora publicării acestui material, Feier nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

ACTUALIZARE: ”Cererea mea de demisie este un gest și o atitudine firească, corectă în raportul pe care orice ales local trebuie să-l aibă cu cetățenii pe care-i reprezintă. Puțini sunt, poate chiar membri ALDE, care cunosc faptul că, în urmă cu aproximativ 10 luni, au fost demarate discuții ale forurilor de conducere PNL și ALDE în vederea fuziunii între cele două formațiuni. Dizolvarea ALDE va fi probabil consființită în Congresul Extraordinar ALDE, pe 18 februarie. În opinia mea, demersul fuzional sfidează bună credința alegătorilor și membrilor ALDE, trădează crezul fondator al acestei formațiuni. Acum se dorește dizolvarea ALDE în ideea întăririi PNL față de așa zisul pericol extremist AUR. Dacă a apăra valorile fundamentale ale acestui popor – familia, unitatea, credința, suveranitatea – sunt considerate preocupări extremiste, atunci DA, prefer să fiu catalogat în acest mod. În întreaga mea activitate de consilier local am urmărit interesul cetățeanului. Îmi exprim încrederea că toți cei care mă cunosc vor înțelege gestul de respect față de mine însumi și de ceilalți”, a declarat pentru Dej24.ro Iuliu Feier.

Nu uita să te abonezi GRATUIT la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi în timp real cele mai importante știri din Dej! Click AICI, apoi apasă ”Urmărește” (dreapta sus)!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Un consilier din Dej trece de la ALDE la AUR. Cristian Sipoș negociază bob cu bob în zona Dejului | Știri din Dej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER