Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej a găsit soluții pentru a continua activitatea în noul sezon

Publicat acum

pe

În timp ce echipa de volei Unirea Dej este la un pas de dezintegrare, clubul de fotbal cu același nume a găsit mai multe soluții pentru a continua activitatea.

Întrucât primarul Morar Costan a anunțat că sportul dejean va rămâne fără câteva miliarde de la municipalitate, președintele executiv al echipei de fotbal Unirea Dej, Gabriel Magdaș a creionat un plan strategic pentru continuitatea activității fotbalistice în următorul sezon competițional.

”Având în vedere ultimele discuții din spațiul public referitoare la bugetul pe anul 2020 al cluburilor sportive din orașul nostru, dorim să venim cu următoarele precizări către iubitorii fotbalului dejean:

  • este clar pentru toată lumea că trecem printr-o perioadă dificilă care nu are cum să nu lase urmări nefavorabile pe plan financiar și chiar înainte de avea o discuție cu cei care finanțează acest club ne așteptam la o micșorare a bugetului pe anul 2020. Imediat am început să gândim un plan strategic pentru sezonul competițional 2020-2021 care să ne asigure continuitatea și să nu afecteze evoluția performanței sportive la toate nivelele de seniori și juniori.
  • în urma discuțiilor avute, ne-am dat seama că situația este puțin mai grea decât anticipam noi, dar faptul că cei care finanțează (Primăria și Consiliul Local Dej) au fost corecți și de această dată și ne-au informat la timp despre prognoza financiară pentru campionatul 2020-2021 ne-a pus în situația de a regândi planul strategic conceput inițial.
  • în acest moment, datorită faptului că am găsit în jucatorii (14 la număr în acest moment) și antrenorii care și-au prelungit contractele cu clubul nostru, precum și în partenerii economici care ne asigură serviciile de masa, transport și suplimente de efort (vitale în activitatea clubului) persoane care au înțeles acest moment și au fost de acord cu propunerile noastre în ceea ce privește plățile pentru serviciile efectuate (propuneri care relaxează financiar turul de campionat 2020-2021), planul gândit de noi este în proporție de 90% realizat.

Concluzionând, vrem să asigurăm iubitorii fotbalului dejean, pe cei peste 140 de copii ai clubului împreună cu părinții lor – care au avut încredere în proiectul nostru pornit acum doi ani -, pe toți cei angrenați în club, că activitatea FC UNIREA DEJ va continua în mare măsură pe aceleași coordonate de îmbunătățire și perfecționare a activității fotbalistice.

Noi, cei care gestionăm clubul, ținând cont de istoria acestuia – care în scurt timp sărbătorește centenarul (aviz celor care susțin faptul că doar un alt club este unicul de tradiție din orașul nostru), de faptul că vom beneficia de o bază Obor adusă la un standard ultra performant de pregătire, de grupul de jucători și antrenori aflați la un nivel profesional care ne dau speranțe mari de tot în viitor, de oamenii care sunt pe lângă club și în interiorul acestuia, vă asigurăm că intenționăm să ducem echipa într-o cu totul altă direcție decât o eventuală retrogradare din Liga a III-a. Să ne vedem sănătoși cu toții pe stadion!”, a transmis pentru Dej24.ro președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Gabi

    2020-06-01 la 12:21:39 PM

    De ani de zile va zbateti in mediocritate. Magdași!!!, performanță se face pe bani privați. Tu ești mulțumit ca ai un loc de muncă. O sa ieși la pensie și tot pentru evitarea retrogradării te lupți an de an. Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER