Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej, ÎNVINSĂ în MINUTUL 93 de Recea. Avea 2-1 în minutul 90!!

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut cu 3-2 meciul din deplasare cu Comuna Recea. Inițial, partida trebuia să aibă loc ieri, dar a fost amânată 24 de ore.

Întâlnirea dintre Comuna Recea și FC Unirea Dej a contat pentru a XVIII-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Inițial, confruntarea trebuia să aibă loc ieri. Elevii lui Gică Barbu au făcut deplasarea în Maramureș, însă la ora 15, ora începerii disputei, surpriză: arbitrii au decis că terenul de joc este impracticabil, fiind acoperit aproape în totalitate de apă, iar meciul nu se poate disputa (detalii despre acest subiect AICI) și va fi amânat 24 de ore.

Astăzi, dejenii au făcut din nou deplasarea, iar meciul s-a putut disputa în condiții decente. Puștiul Antonio Giurgean – cel care a marcat un eurogol, etapa trecută, cu Unirea Jucu (cronica AICI) – a deschis scorul în Maramureș, în minutul 17. Gazdele au forțat egalarea, însă nu au reușit să puncteze decât în a doua repriză, la opt minute după reluare, prin Viorel Chinde.

Partida a ”explodat” în ultimele secunde ale meciului, finalul fiind unul dramatic. Kereki a marcat pentru Unirea Dej în minutul 90, pentru ca alb-albaștrii să se vadă egalați câteva secunde mai târziu, când Paul Achim a finalizat pentru formația sa.

Meciul nu avea să se termine la egalitate, 2-2, ci cu o victorie a gazdelor. Dacian Dunca a înscris în minutul 93 și a decis soarta punctelor puse în joc, la o fază contestată vehement de dejeni. Oaspeții au acuzat un fault în atac, însă centralul Denis Haidiner a acordat lovitură liberă pentru gazde considerând că jucătorul Dejului a căzut cu mâna pe minge. În urma loviturii libere rezultate, ACS Comuna Recea a reuşit să câştige meciul cu 3-2, după ce dejenii au avut 2-1 în minutul 90.

ACS Comuna Recea: Bota – L. Raţiu, M. Urs, Andr. David, Vl. Gherman, V. Chinde, Asăujan, Lang, I. Mureşan, V. Giurgiu, Bg. Paşca. Au mai jucat: Ad. Şter, D. Dunca, Sababâş, P. Achim.

FC Unirea Dej: L. Szekely – Podină, Kereki, Kovacs (cpt.), Plăian – Nalaţi, Al. Blaj – Ferhaoui, Giurgean – Ct. Itu – Fl. Blaj. Au mai intrat: Suciu, Fl. Alexandru, Cociş.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER