Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej primește 2 miliarde de lei vechi de la municipalitate

Publicat acum

pe

Unirea Dej FOTBAL gen

Clubul de fotbal Unirea Dej va primi aproximativ 200.000 de lei de la municipalitate, după ce consilierii locali au aprobat bugetul Dejului și au estimat și sumele alocate pentru sport.

Președintele clubului Unirea Dej, Mircea Itu a anunțat recent că fără sprijinul autorităților locale activitatea clubului nu mai poate continua. Acesta s-a prezentat joia trecută în fața consilierilor locali pentru a le solicita sprijin financiar, însă atunci bugetul nu a trecut, iar situația clubului a rămas incertă. Mai mult decât atât, primarul Morar Costan părea decis să nu mai aloce bani de la municipalitate către FC Unirea Dej, spunând la ultima ședință că ”Unirea s-a salvat anul acesta de pe Papp (n.r – bani primiți de Unirea în urma transferului lui Papp), dar anul viitor? Atunci ce salvare vor avea?”. Edilul a lăsat să se înțeleagă că și dacă ajută Unirea Dej cu ”maxim 1 miliard 800” (după cum s-a exprimat primarul), situația clubului de fotbal nu e una tocmai roz și oricând se poate ajunge iar la datorii și jucători neplătiți cu lunile.

”Maxim 1 miliard 800” a devenit azi 200.000 de lei (2 miliarde în lei vechi), bani alocați pentru clubul de fotbal Unirea Dej în bugetul local de venituri și cheltuieli aprobat în această după-amiază. Aceeași sumă a fost primită de echipa de fotbal și anul trecut.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER