Conectează-te cu noi

Administraţie

Fonduri nerambursabile de la CJ Cluj pentru asociațiile sportive dejene! Cei mai mulți bani primește CS Unirea Dej

Publicat acum

pe

Mai multe cluburi și asociații sportive din județul Cluj vor primi fonduri nerambursabile de la Consiliul Județean Cluj. Printre acestea se numără și numeroase structuri sportive din Dej.

După ce la mijlocul lunii mai Primăria Municipiului Dej a publicat raportul preliminar cu privire la lista proiectelor cultural-sportive selectate pentru a primi finanțare nerambursabilă de la bugetul local pe anul 2019, a venit rândul Consiliului Județean Cluj să publice lista cluburilor sau asociațiilor sportive care vor primi finanțare nerambursabilă.

Așa se face că după ce echipa de volei Unirea Dej a primit 1.200.000 de lei de la municipalitate, a vent rândul ca același club sportiv să primească, de această dată de la Consiliul Județean Cluj, o sumă mai mică ce-i drept, dar totuși binevenită pentru clubul dejean.

În urma ședinței Consiliului Județean Cluj din data de 31 mai, Clubul Sportiv Unirea Dej urmează să primească o finanțare nerambursabilă totală de 70.000 de lei.

Nu este singurul club sau asociație sportivă din Dej care va primi finanțare nerambursabilă de la județ pentru activități sportive. ACS Fotbal Cluj Someșul Dej urmează să încaseze 35.000 de lei pentru proiectul „Clujul=Excelența în promovarea performanței sportive”, Asociația Club Dans Sportiv Latino Angels se va alege cu 10.000 de lei pentru susținerea performanței în dansul sportiv, Asociația Sportivă Mecsom Dej urmează să încaseze 8000 de lei pentru promovarea sportului de performanță, iar Asociația Sportivă CFR Dej ar urma să primească 5000 de lei pentru susținerea activității fotbalistice prin AS CFR Dej.

Vezi AICI lista completă a asociațiilor sau cluburilor sportive care primesc finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean Cluj!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER