Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Fosta jurnalistă Someș TV Dej, Andreea Pocol, condusă pe ultimul drum – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

andreea pocol 2

Andreea Pocol, jurnalista în vârstă de doar 36 de ani, care a lucrat la postul de televiziune Someș TV Dej, a fost condusă pe ultimul drum.

Vă reamintim, pe 24 ianuarie, Andreea s-a stins în casa părintească din localitatea Șimișna, județul Sălaj. Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la moartea prematură a fostei jurnaliste Someș TV Dej, acest lucru urmând să fie stabilit de către medicii legiști. Decesul Andreei a fost făcut public de către jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, pe pagina sa de Facebook. De altfel, acesta a fost prezent la Dej în urmă cu trei luni de zile, alături de Grigore Cărtianu, la un simpozion cu tema „Presa dejeană în secolul XX”, unde a întâlnit-o pentru prima dată pe Andreea.

În urmă cu două zile, Andreea a fost condusă pe ultimul drum, lăsând în urma ei tristețe, durere și multe regrete. Sute de oameni au fost prezenţi la slujba de înmormântare, în Căminul Cultural din Şimişna, unde i-au adus un ultim omagiu.

La căpătâiul jurnalistei au fost prezenţi cinci preoţi din localitate şi parohiile învecinate, printre care şi duhovnicul de la mănăstirea ”Sf. Maria” din Rus Alexandru Pocol, unde Andreea mergea pentru reportaje religioase la fiecare praznic.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

foto/video: transilvania-tv.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER