Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O fostă jurnalistă Someș TV Dej a fost găsită decedată. Avea 36 de ani

Publicat acum

pe

Andreea Pocol Somes TV Dej

Andreea Pocol, o jurnalistă care a lucrat la postul de televiziune Someș TV Dej, a fost găsită ieri decedată.

Andreea avea doar 36 de ani și s-a stins, ieri, în casa părintească din localitatea Șimișna, județul Sălaj. Cel puțin deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la moartea prematură a fostei jurnaliste Someș TV Dej, acest lucru urmând să fie stabilit de către medicii legiști.

Moartea jurnalistei a fost făcută publică de către jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, pe pagina sa de Facebook. De altfel, acesta a fost prezent la Dej în urmă cu trei luni de zile, alături de Grigore Cărtianu, la un simpozion cu tema „Presa dejeană în secolul XX”, unde a întâlnit-o pentru prima dată pe Andreea.

Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorința nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deși n-am reușit să-i ofer un job așa cum îmi și își dorea. Dar am simțit amândoi că nu-și dorește nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Și am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aștepte vremuri mai bune și să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu știam nimic.

Andreea, n-o să uit niciodată credința ta în virtuțile acestei meserii nobile pe care nici măcar n-ai apucat s-o practici cum ți-ai fi dorit. N-o să uit niciodată răbdarea, înțelegerea ta față de cei care nu te înțelegeau, față de cruzimea umană și față de cei care nu vor înțelege niciodată că banul nu face doi bani în fața omeniei tale fără egal. Tu ai fost și vei fi binecuvântată, indiferent unde te vei afla, ei nu vor fi niciodată.

Acum trei luni, alături de colegul Grigore Cartianu, am întâlnit-o prima oară pe Andreea Pocol în Dej, la o reuniune de suflet pe care o voi ține mereu în inima mea. Ne auziserăm de multe ori la telefon, pe facebook sau în alte ocazii, dar nu reușiserăm să ne vedem față în față. A ținut morțiș să vină la întâlnire, deși avea mulți kilometri de făcut. Nu i-am cerut asta, dar ea vroia cumva să-mi arate recunoștința ei pentru faptul că am încurajat-o. A venit, ne-am văzut pe fugă și așa a apărut poza de mai jos.

Nu credeam vreodată că o voi posta aici, într-un astfel de prilej atât de trist. Dar aveam o datorie față de ea – căci o postase deja ”la cald”, atunci, după Dej. Eu, zăpăcit de oboseală și de drum, n-am mai apucat.

Am întins mâna, de-a lungul carierei mele de aproape 25 de ani, multor viitori colegi de presă. Niciodată însă n-am fost așa de repede îndurerat cum sunt în această seară. Îi mulțumesc Domnului că mi-a scos-o în cale pe Andreea! Mă rog pentru sufletul ei și al celor ce se gândesc acum la ea. Dumnezeu s-o aibă în pază!

Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simți cumva…” a scris Laurențiu Ciocăzanu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea cunoscutului jurnalist nu a rămas fără ecou, sute de prieteni plângând moartea prematură a Andreei pe celebra rețea de socializare:

Dumnezeu sa te odihnească în pace Andreea, ai fost o femeie deosebita,condoleanțe familiei și celor dragi!!!Nu o sa te uit niciodată!!!!

Cu parere de rau am aflat stirea plecarii Andreei dintre noi. Era un suflet de o omenie rar intalnita. Condoleante familiei si mangaiere sufleteasca prietenilor ei.

Cu toate ca nu o cunosc, draga Laurentiu, prin cuvintele tale atat de dureros de sincere, parca am cunoscut-o dintotdeauna!… Dzeu s-o odihneasca!

D-zeu se inconjoara de oameni buni, sper si eu ca de acolo de unde e, sa se gandeasca la noi. D-zeu sa o aiba in paza lui !!!

Slujba de înmormântare va avea loc marți, 26 ianuarie, în localitatea natală Șimișna, județul Sălaj.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER