Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Fostul viceprimar al municipiului Dej, numit director general interimar la UNIVERS T Cluj

Publicat acum

pe

....

Fostul viceprimar al municipiului Dej, Aurelian Mureșan a devenit director general interimar al Univers T.

....

Decizia a fost luată de Consiliul Județean Cluj, în cadrul unui proiect privind numirea unor noi membri în consiliile de administraţie ale regiilor şi societăţilor aflate în subordine.

În ceea ce privește Univers T, odată cu intrarea in vigoare a hotărârii de numire a unor noi administratori şi încheierea mandatului celor vechi, s-a încheiat şi contractul de mandat al fostului director general, Valentin Lungu, care a fost numit de noul CA în funcţia de director adjunct interimar, până la finalizarea concursului pentru posturile de director şi director adjunct.

Director general interimar al Univers T a fost numit Aurelian Mureşan, fost viceprimar al Dejului până în anul 2016, din partea PNL, care iniţial a fost numit membru în CA, dar ulterior şi-a dat demisia din această calitate pentru a putea exercita funcţia de director general.

CJ Cluj, fragment hotărâre nr. 222 din 22 septembrie 2017: „Se numesc în calitate de administratori neexecutivi în Consiliul de administrație al societății Univers T S.A., următoarele persoane:

a) domnul Mureșan Aurelian Călin
b) doamna Marchiș Angela-Felicia
c) domnul Ghițea Gabriel Dănuț
d) doamna Nagy Ildikó”.

În toamna anului trecut, Camera de Comerț și Industrie a României a premiat complexul hotelier Univers T din Cluj pentru rezultatele economice obținute în 2016. Univers T s-a aflat, pentru al treilea an consecutiv, pe locul I în Topul Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României, la secțiunea turism, categoria întreprinderi mijlocii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER