Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

O femeie din Dej a împlinit 100 de ani! A prins două războaie mondiale, a crescut copii și nepoți – FOTO

Publicat acum

pe

....

La data de 07 ianuarie 1918 se năștea doamna Kovacs Zsuzsa, care duminică a sărbătorit, la locuința sa din Dej, un veac de viață.

....

Două războaie mondiale au trecut peste ea, însă, cu toate greutățile vremii, a ales mereu să privească cu optimism spre viitor. Și-a crescut copiii și nepoții cu drag și multă muncă, iar recent s-au împlinit și 46 de ani de când a rămas văduvă. Acum, la 100 de ani de viață, familia a decis să o sărbatorească așa cum se cuvine. Cu toții s-au adunat duminică în jurul dânsei, în apartamentul în care locuiește de mai mulți ani, situat în cartierul Dealul Florilor, pentru a-i ura multă sănătate în continuare. Astăzi i-a trecut pragul și primarul municipiului Dej.

Cu emoții, trei generații ale familiei Kovacs s-au așezat în această după-amiază la masă – sărbătorita, fiica acesteia și nepoata – pentru a marca așa cum se cuvine acest moment.

După urările de „La mulți ani!”, edilul Dejului, ing. Morar Costan, i-a înmânat o diplomă de longevitate doamnei Kovacs Zsuzsa și i-a urat multă sănătate în continuare.

Totul a culminat cu un tort delicios, savurat bucățică cu bucățică de toți cei prezenți, dar și cu un pahar de șampanie.

La mulți ani și multă sănătate, doamnei Kovacs Zsuzsa, din partea redacției Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER