Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

”Grigore din Dumbrăveni”, din nou la ”Românii au talent”. Jurații s-au prăpădădit de râs – VIDEO

Publicat acum

pe

....

Grigore Mureșan, cunoscut în Dej drept ”Grigore din Dumbvrăveni”, a participat din nou la show-ul TV ”Românii au talent”.

”Grigore din Dumbrăveni” este un personaj cunoscut în zona Dejului, căci nu sunt zile ale orașului sau emisiuni de dedicații la Radio Fir fără ca acesta să nu fie prezent, în primul rând, în fața scenei sau prin intermediul undelor radio. În 2016, ”Grigore din Dumbrăveni” a participat la show-ul ”Românii au talent” cu melodia ”Doamne la dușmanii mei” și a primit, în timpul momentului său, 3 X-uri. Doar Florin Călinescu a vrut să îl asculte până la capăt. În final, Grigore a plecat spre casă cu patru de ”NU”.

....

Deși a fost dezamăgit de rezultat, ”Grigore din Dumbrăveni” nu s-a lăsat și anul acesta a participat din nou la ”Românii au talent”. Interpretarea sa – ”Amintirile”, de la 3 Sud Est – a fost difuzată aseară, la ProTV, și a făcut deliciul telespectatorilor. Dacă în urmă cu trei ani, momentul său i-a fost dedicat Taniei din Dumbrăveni, de data aceasta Grigore și-a dorit să o impresioneze pe Mihaela din Deva.

Grigore s-a ales tot cu 3 de X și doar Florin Călinescu l-a lăsat să își ducă momentul la bun sfârșit. Decizia finală a fost evidentă: patru de ”NU”, din nou!

Cum s-a descurcat Grigore și ce le-a povestit juraților despre viața sa sexuală, în MATERIALUL VIDEO de mai jos.

video: Românii au talent, Pro TV

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER