Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Ieri s-a desfășurat la Chiuiești faza finală a proiectului „POLIȚIA ALĂTURI DE NOI” – FOTO

Publicat acum

pe

....

Joi, 29 martie, la Chiuiești a avut loc faza finală a Proiectului educativ ”Poliția alături de noi”. La activitățile finale au participat elevi din toate cele șapte școli implicate în proiect, fiecare școală având desemnați câte patru copii care au luat startul în concursul de role și biciclete organizat pentru ei.

....

Concursul a vizat dezvoltarea abilităților practice de conducere a bicicletei și rolelor printr-un poligon amenajat.

Polițiștii au pregătit standuri cu expoziție de tehnică din dotarea Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj, Serviciului Criminalistic Cluj, Biroului Rutier Dej și au putut vedea la lucru, în cadrul unor demonstrații, câinii de serviciu ai Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj și ai Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Copiii au asistat la o demonstrație a Grupei Pirotehnice din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au putut folosi mașinuțele electrice și ochelarii speciali care induc starea de consum de alcool, aduși de polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității fiecare primind de la aceștia materiale de informare cu privire la riscurile adoptării unui comportament antisocial.

La finalul activității, cei mai merituoși copii au fost răsplătiți cu premii constând în medalii, cupe și diplome. De altfel, toți participanții la competiție au fost răsplătiți cu diplome de participare și medalii de către organizatori.

Mulțumim organizatorilor, respectiv Școlii Gimnazială Chiuiești, pentru eforturile depuse în organizarea acestui proiect în vederea prevenirii criminalității în rândul copiilor atât din mediul rural cât și din urban, de prevenire a implicării acestora în comiterea de fapte antisociale și de reducere a riscului implicării în accidente rutiere”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER