Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primăria Municipiului Dej scoate asistații social în stradă și demarează campania „Împreună pentru un oraș mai curat”

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează miercuri, 4 aprilie, cu începere de la ora 08:00, acțiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”, acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în curăţenia de primăvară.

Vor participa angajați din cadrul Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat, care vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone publice ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

În această perioadă Primăria Municipiului Dej desfășoară și o campanie prin care solicită locuitorilor de la blocuri, case, instituţiilor publice şi societăţilor comerciale să intervină pentru ecologizarea spaţiilor aferente proprietăţilor sau spaţiilor comerciale.

Este o acţiune pe care o desfăşurăm an de an în cu implicarea angajaților primăriei şi o dorim ca un efort comun şi concentrat pentru municipiul nostru. Ecologizarea care se va desfășura miercuri completează acțiunea de curățenie a orașului, demarată de Primăria Municipiului Dej. În cadrul intervențiilor, care au început în zona centrală, Dealul Florilor și se vor extinde în toate zonele orașului, se efectuează curățarea zonelor verzi, zugrăvirea pomilor, ridicarea deșeurilor rezultate din construcții. În paralel cu acțiunile de ecologizare se va interveni și la reparația, curățarea străzilor și efectuarea marcajelor rutiere.

Pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv, evident este nevoie de implicarea tuturor dejenilor în susţinerea acţiunii de ecologizare prin curăţarea spaţiilor aferente blocurilor, caselor, instituţiilor sau societăţilor comerciale”, a declarat primarul Morar Costan.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER