Conectează-te cu noi

....

Sport

În sfârșit! FC Unirea Dej – Luceafărul Bălan 3-0. Victorie muncită a dejenilor – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej - Luceafarul Balan (5)

FC Unirea Dej a reușit să câștige cu 3-0 meciul disputat în această după-amiază, pe teren propriu, în compania formației Luceafărul Bălan.

....

Partida de la Dej, care a început la ora 14, a contat pentru etapa a XII-a a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea fluierului de start, fotbaliștii celor două echipe, cu banderole negre pe brațe, au ținut un moment de reculegere în memoria fostului mare fotbalist Lucian Bălan. După cum Dej24.ro v-a anunțat în exclusivitate, stelistul a antrenat și FC Unirea Dej, în urmă cu aproape 10 ani.

Chiar în primul minut de joc, Alexandru Florin putea deschide scorul cu un șut în forță din interiorul careului mare. Cinci minute mai târziu, Alex Bălțoi și-a făcut mingea cu dreptul și a șutat pe poartă, dar portarul oaspeților a reușit să respingă. În minutul 10, Kovacs a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Cea mai mare ocazie de gol s-a înregistrat în minutul 11, când Blaj a scăpat singur cu portarul, dar a trimis milimetric pe lângă poartă. De cealaltă parte, oaspeții au replicat prin Haiduc, al cărui șut de la 25 de metri nu i-a pus probleme lui Szekely.

În minutul 19, Florin Blaj a centrat pentru Bălțoi, care, din 5 metri, a trimis în brațele portarului advers. Turcu și-a încercat norocul la faza imediat următoare, goalkeeper-ul dejean reținând fără probleme. În minutul 27, Blaj a ratat o nouă ocazie monumentală. Acesta a scăpat singur cu portarul Luceafărului, dar scărița sa a trecut peste transversală. Brîndușe, și mai apoi Ceaca, au încercat să deschidă scorul, ambele șuturi mergând însă pe lângă buturile lui Szekely. Portarul Unirii și-a salvat echipa și în minutul 38, când Porumb a scăpat singur spre poartă și a fost blocat în ultima clipă. Oaspeții au fost mai periculoși pe finalul primei reprize, Colciar șutând puternic pe lângă poartă, după o pasă foarte bună a lui Ceaca. Cu câteva secunde înainte de terminarea primei reprize, Bălțoi a profitat de o gafă în defensiva fotbaliștilor din Bălan, l-a driblat pe portarul Petcu, dar a trimis în plasa laterală.

După reluare, același Bălțoi, din întoarcere, a fost la un pas să deschidă scorul, din 5 metri. În minutul 61, Nalați a fost găsit excelent de un coechipier, în poziție centrală, dar șutul său a lăsat de dorit, iar tabela a rămas intactă. Cătălin Itu putea și el marca, însă a așteptat prea mult și a fost blocat de fundașii adverși înainte să tragă la poartă. Dejenii au reușit totuși să deschidă scorul în minutul 64, când Alexandru Florin a primit pe partea stângă, a pătruns în careu și a înscris pe sub portarul oaspeților. După doar patru minute, Luceafărul putea egala, dar mingea trimisă de Turcu din lovitură liberă a fost boxată de Szekely. Elevii lui Alpar Meszaros au respirat ușurați în minutul 71, atunci când tabela s-a modificat din nou, 2-0. La un corner executat de pe dreapta, Kovacs a punctat cu capul, fără șansă pentru portarul Luceafărului.

Cu 15 minute înainte de final, Paul Bogdan a scăpat singur cu portarul Petcu, dar a așteptat prea mult și a ratat o ocazie uriașă de a face 3-0. În minutul 79, Plăian a centrat pentru Bălțoi, fostul dinamovist a preluat foarte bine în marginea careului mic, însă șutul său puternic s-a dus peste transversală. Oaspeții au cedat din punct de vedere fizic și nu au mai putut ține ritmul în ultimele minute de joc. Florin Alexandru a fost faultat în careu, arbitrul a indicat lovitură de la punctul cu var și tot el a marcat pentru 3-0, în minutul 81. După respectiva fază, oaspeții au rămas în 10 oameni, Molnar fiind eliminat de pe teren în urma acordării celui de-al doilea cartonaș galben. Golul de onoare putea veni în minutul 83, când șutul lui Haiduc l-a prins pe picior greșit pe Szekely, dar acesta a reușit în cele din urmă să rețină în doi timpi.

FC Unirea Dej – Luceafărul Bălan s-a încheiat 3-0, iar Alpar Meszaros obține prima sa victorie pe banca dejenilor. De menționat că partida a fost controlată în mare parte de uniriști, raportul ocaziilor de gol fiind net în favoarea gazdelor.

FC Unirea Dej: 27. Szekely, 19. Podină, 5. Kovacs, 6. Hasnaș, 3. Plăian, 8. Pop Vlad, 15. Nalați, 9. Itu Cătălin, 18. Blaj Florin, 10. Alexandru Florin, 29. Alex Bălțoi. Rezerve: 12. Blaga, 20. Băieșu, 94. Ozovehe, 24. Bota, 11. Papp Alex, 21. Itu Cristian, 7. Paul Bogdan. Antrenor: Alpar Meszaros.

Luceafărul Bălan: 1. Petcu, 17. Lazăr, 6. Buda, 3. Molnar, 15. Nagy, 10. Turcu, 8. Ceaca, 20. Brîndușe, 11. Colciar, 21. Porumb, 7. Haiduc. Rezerve: 12. Groza, 5. Colciar, 2. Coste, 16. Odenie. Antrenor: Călin Pop.

În sfârșit! FC Unirea Dej – Luceafărul Bălan 3-0. Victorie muncită a dejenilor – FOTO/VIDEO

Posted by Dej24.ro on 14 Noiembrie 2015

 

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER