Conectează-te cu noi

Sport

Intrare criminală asupra fotbalistului dejean Cătălin Itu. Marcase un gol înainte de a fi scos cu targa de pe teren

Publicat acum

pe

Fotbalistul dejean Cătălin Itu a ajuns la spital, după o intrare de K-1 a căpitanului Oțelului Galați, Costin Ghiocel.

Pe un atac al celor de Poli Iași, Cătălin Itu (23 de ani) a primit o gheată în cap de la Costin Ghiocel (29 de ani). Jucătorul Oțelului a ridicat piciorul, nepermis de mult, în încercarea de a respinge mingea pe care Itu încerca să o controleze cu capul.

Numai că, din nefericire, Ghiocel l-a lovit cu talpa pe Itu direct în tâmplă, iar acesta a căzut inert pe gazon. Imediat, toți jucătorii s-au alarmat, stafful medical al echipei a pătruns pe gazon până să permită acest lucru arbitrul Cătălin Buși, la fel ca și doctorii de pe Ambulanță.

Itu a primit pe gazon îngrijiri medicale, a fost ajutat să-și revină din comoție, după care a fost urcat pe targă și a fost dus la spitalul din localitate. Dejeanul avea fața plină de sânge în momentul în care Ambulanța se pregătea să plece de la stadion.

Inițial, Ghiocel primise un cartonaș galben pentru acest fault extrem de dur, însă ”centralul” a revenit și l-a eliminat după ce a văzut în ce stare se afla Itu.

La pauza meciului de la Galați, oficialii celor de la Poli au postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook: ”Marcatorul golului Politehnicii, Cătălin Itu, a primit îngrijiri medicale în ambulanță după o intervenție foarte dură a lui Ghiocel, fază la care jucătorul gazdelor a fost eliminat. Cătălin este bine acum”, a informat Poli Iași, pe Facebook.

Itu arată ca după un meci cu Mike Tyson, e destul de grav avariat, dar să sperăm că va reveni cât mai rapid. Asta înseamnă sacrificiu”, a spus Leo Grozavu, la finalul jocului.

În minutul 12, Itu egalase la unu pentru formația sa, după ce gazdele deschisese scorul în minutul 11. Oțelul – Poli Iași s-a încheiat 1-2.

Imaginile accidentării lui Itu, AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER