Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Lucrările de reabilitare ale Bisericii Reformate din Dej vor fi finalizate în 2021 – FOTO

Publicat acum

pe

Constructorul ungar Kesz a prezentat o serie de imagini cu lucrările de pe șantierul de reabilitare a Bisericii Reformate din Dej. Chiar și pe timp de iarnă muncitorii realizează lucrări exterioare de amploare.

Avansăm cu reabilitarea Bisericii Reformate din Dej”, au scris pe Facebook reprezentanții companiei. Din 2017 Parohia Reformată Dej a demarat proiectul de reabilitare și de introducere în circuitul turistic a bisericii din municipiu. Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, termenul de finalizare prevăzut fiind octombrie 2021.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 12 milioane de lei, dintre care 11,7 milioane finanțare nerambursabilă. POR 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de autoritate de management, iar la nivel regional de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Obiectivul general al proiectului este creșterea atractivității turistice a Bisericii Reformate Dej, prin valorificarea potențialului acestuia, ca urmare a restaurării imobilului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER