Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Mai mulți agenți de poliție, câțiva și din Dej, au depus astăzi Jurământul de Credință – FOTO

Publicat acum

pe

....

Mai mulți concurenți din Dej care au promovat examenele de încadrare din sursă externă şi reîncadrare au depus astăzi Jurământul de Credință, la sediul IPJ Cluj.

....

În total, 54 de agenţi de poliţie din cadrul IPJ Cluj au făcut, azi, 19 ianuarie, primul pas spre asumarea de responsabilităţi pentru apărarea valorilor societăţii, prin depunerea Jurământului de Credinţă.

În prezenţa conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, concurenţii care au promovat examenele de încadrare din sursă externă şi reîncadrare, câțiva și din Dej, proceduri demarate în cursul lunii octombrie 2016, au avut parte de un moment încărcat de emoţie şi solemnitate în cadrul festivităţii de depunere a Jurământului de Credinţă.

Angajamentul luat azi reprezintă primul pas spre asumarea de răspunderi pentru apărarea valorilor materiale şi spirituale ale societăţii.

Posturile scoase la concurs au fost ocupate de 21 de fete şi 33 de băieţi. În perioada următoare, agenţii vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică şi practică.

După absolvirea acestui curs, agenţii se vor alătura poliţiştilor mai experimentaţi, sub îndrumarea cărora vor desfăşura activităţi.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER