Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Mesajul primarului municipiului Dej, Morar Costan, cu ocazia Zilei Armatei României

Publicat acum

pe

....

Cu ocazia Zilei Armatei României, primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, a dorit să transmită prin intermediul Dej24.ro multă sănătate şi succes în întreaga activitate tuturor militarilor din Garnizoana Dej. 

....

Astăzi, 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României. Este o zi însemnată pentru istoria poporului român și pentru militari, pentru cei care au îmbrăcat și îmbracă uniforma Armatei Române, care în 25 octombrie 1944, elibera de sub ocupația hortistă și nazistă, Transilvania de Nord.

La aniversarea a 73 de ani de la acel moment istoric, ne îndreptăm gândurile de recunoștință și le aducem un pios omagiu militarilor români, care au pus mai presus decât propria lor viață, dragostea de țară și neam.

În aceste momente de sărbătoare, ne înclinăm cu respect în faţa tuturor militarilor care astăzi continuă tradițiile militare și apără unitatea naţională și ne mândrim că suntem o comunitate în care militarii au reprezentat și reprezintă simbol al patriotismului și al luptei pentru țară.

Astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate Zilei Armatei sau în misiuni, îndeplinindu-și cu seriozitate sarcinile de serviciu.

Pentru modul în care au reprezentat țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor, aprecierea şi respectul nostru, multă sănătate şi succes în întreaga activitate.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!”, transmite primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER