Conectează-te cu noi

Sport

Motivul pentru care fotbalistul dejean Cătălin Itu se sufoca în timpul meciurilor

Publicat acum

pe

....

Gazeta Sporturilor scrie că dejeanul Cătălin Itu (19 ani) – puștiul celor de la CFR Cluj, care avea mai vechi probleme cu respirația – s-a operat lunea trecută și, deși nu era complet refăcut, a ținut să joace, remarcându-se cu Clinceni, 4-1, când a și marcat.

Cătălin a descoperit în 2016 că avea probleme cu respirația. În urma unui control medical, diagnosticul a fost de rinită alergică, o inflamare a cornetelor nazale, cauzată de aerul poluat. La efort prelungit, dar și în somn, avea momente în care se sufoca, simțea că nu poate să respire normal. A făcut tratament, dar acesta a funcționat doar parțial.

La un nou control făcut în urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au recomandat operația. Așa s-a hotărât să o facă lunea trecută, cu 5 zile înainte de partida cu Clinceni. Intervenția nu a durat decât 15-20 de minute și s-a realizat prin radiofrecvență. Și, chiar dacă nu era complet refăcut și nu se antrenase normal, a ținut să joace.

....

Itu a avut o evoluție excelentă, încununată cu un assist la reușita lui Costache și cu primul său gol în Liga 1. La pauză, a avut iar probleme cu respirația și Dan Petrescu l-a înlocuit cu Luis Aurelio.

„Sunt foarte fericit că am reușit să și marchez prima dată în Liga 1. Asta îmi dă încredere și sper ca de acum înainte să fie din ce în ce mai bine” 
Cătălin Itu, CFR Cluj

Sursă: Gazeta Sporturilor

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER