Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O nouă ediție a tradiționalului „Târg de Pâine” a avut loc astăzi, în incinta unei școli din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Sute de persoane s-au înghesuit în această dimineață, cu începere de la ora 9:00, în curtea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Dej (Corpul B), la o nouă ediție a tradiționalului Târg de Pâine.

Banii obţinuţi din vânzarea produselor pregătite de elevi şi preşcolari din tot oraşul vor fi folosiți pentru dotarea instituției de învățământ cu videoproiectoare.

Şcolari şi preşcolari din întreg oraşul, alături de profesori, părinți și diferite oficialități locale, şi-au dat întâlnire în curtea Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Dej (Corpul B), pentru a marca o nouă ediție a tradiționalului Târg de Pâine, desfăşurat pentru a șaptea oară la Dej. Tinerii patiseri au muncit zile întregi pentru a putea vinde astăzi o gamă cât mai diversificată de produse: gogoşi, cornuri, cozonaci, prăjituri, pâini, clătite, salam de biscuiţi, dar şi diverse tipuri de plăcinte, cu gem, finetti, brânză sau varză.

In cei sapte ani, de cand derulam proiectul, am ajutat copii bolnavi, am construit o biblioteca in aer liber (foisorul scolii), am dotat scoala cu videoproiectoare si , nu in ultimul rand, am fost nominalizati printre cele mai bune 10 proiecte Etwinning din Romania”, a scris, pe o rețea de socializare, Iulia Corina Trifu, bibliotecara instituției de învățământ dejene.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER