Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Oficialitățile din Dej, alături de familiile celor decedați în Capitală – FOTO

Publicat acum

pe

oficialitati tragedie

Oficialitățile din Dej nu au rămas impasibile la tragedia care s-a petrecut vineri seară într-un club din Capitală.

Astfel, deputatul dejean Cornel Itu a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: ”Transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerare ale celor 27 de tineri care și-au pierdut viața în cumplitul incendiu din capitală! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”. Acesta a atașat postării și o fotografie cu mai multe lumânări.

Primarul Dejului, Morar Costan și-a exprimat și el regretul în urma celor petrecute în clubul din București: ”Evenimentul tragic din capitală a îndoliat întreaga Românie. Sincere condoleanțe tuturor familiilor celor care au murit în tragicul eveniment. Dumnezeu să îi odihnească!”.

De asemenea, viceprimarul municipiului Dej, Aurelian Mureșan și-a schimbat în negru atât fotografia de profil, cât și cover-ul paginii de Facebook. La fel a procedat și Violeta Mureșan, co-președinte OFL Dej. Președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr a distribuit următorul mesaj: ”Cuvintele de regret aproape că-și pierd valoarea în fața unei tragedii de asemenea proporții”.

Totodată, mai mulți consilieri locali din Dej au distribuit fotografii sau au publicat mesaje în memoria celor 29 de persoane decedate.

”Nu poți rămâne insensibil față de tragedii precum cea de azi noapte petrecută în Clubul Colectiv din Capitală. Sunt alături de victimele tragediei și de familiile acestora. Nu pot să nu remarc haosul și amatorismul intervenției autorităților în această tragedie și să nu îmi pun întrebări cu privire la modul în care se dau autorizații de funcționare unor asemenea maghernițe numite pompos cluburi (…) Dumnezeu să îi odihnească pe cei morți nevinovați! Dumnezeu să aibă grijă de sănătatea celor rănți!”, arată pe Facebook Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj.

Citește și:

HALUCINANT: 27 de persoane decedate și sute de răniți după un INCENDIU izbucnit într-un club din capitală – FOTO

Încă două persoane au decedat la spital. Bilanț: 29 morți, în urma incendiului din capitală

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER