Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Peste 220 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările religioase de la Mănăstirea Nicula

Publicat acum

pe

Peste 220 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, în cooperare cu polițiști și pompieri, vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în zona de desfășurare a activităților ocazionate de procesiunea ce va avea loc la Mănăstirea Nicula

Pentru desfășurarea într-un climat de siguranță publică a manifestării religioase din perioada 14-15 august a.c. prilejuită de Hramul „Adormirea Maicii Domnului” a Mănăstirii Nicula, peste 220 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zonă.

Jandarmii vor fi prezenți încă din data de 13 august 2018, atât pe traseele de afluire-defluire, în zona mănăstirii și în interiorul acesteia, cât și pe timpul procesiunii religioase, de la Biserica Sfântul Nicolae din Gherla la Mănăstirea Nicula, pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza instituirea unor dispozitive preventive și reactive, prin acțiuni de patrulare, observare, supraveghere și la nevoie, de intervenție, atât în proximitatea locului de desfășurare a evenimentului, cât și pe traseele care converg către locația evenimentului.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine, să evite consumul de alcool, să își supravegheze obiectele de valoare deținute și să evite implicarea în orice fel de incident.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

 

FOTO – Arhivă

CITEȘTE ȘI:

Procesiune la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER