Conectează-te cu noi

Eveniment

Pilotul din Dej a fost operat. Care este starea lui după intervenție

Publicat acum

pe

Locotenent-comandorul Andrei Criste, pilotul aeronavei MIG 21 LanceR prăbuşită în judeţul Mureş, a fost operat, azi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Carol Davila”.

”Locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secţiei Neurochirurgie. Intervenţia chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicaţii intra sau post-operatori care să pună în pericol viaţa sau integritatea fizică a militarului. Pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spaţial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice”, potrivit unui comunicat de presă al unităţii medicale.

Locotenent-comandorul beneficiază de suport psihologic de specialitate, iar echipa medicală se află în contact permanent cu familia.

Vă reamintim, marţi, o aeronavă MiG 21 LanceR de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, pilotată de locotenent-comandorul Andrei Criste, născut în Dej, s-a prăbuşit în apropierea localităţii Dedrad, judeţul Mureş.

Citește și:

Un avion MIG din Câmpia Turzii s-a prăbușit în județul Mureș!

Pilotul din MIG-ul prăbușit e din Dej – FOTO/VIDEO

Pilotul din Dej care s-a catapultat din MIG este conştient, cooperant, stabil hemodinamic şi respirator

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER