Conectează-te cu noi

Politic

PMP Dej vrea să înceapă cu dreptul un nou mandat în administrația locală | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Partidul Mișcarea Populară (PMP) Dej a transmis un comunicat de presă referitor la principalele lor obiective și proiecte. Prin acest comunicat, PMP confirmă ceea ce Dej24.ro a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE în urmă cu aproape zece zile: Marius Butuza va deschide lista PMP pentru Consiliul Local Dej.

“Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta, conservator și creștin. Este o linie de valori pe care membrii partidului nu sunt dispuși să o compromită. Membrii echipei PMP Dej și-au anunțat săptămânile trecute candidații în lupta pentru administrația locală a municipiului, Traian Mureșan la Primăria Dej și deschizătorul listei de consilieri, Marius Butuza. Partidul Mișcarea Populară Dej a pregătit un program concret pentru următorii ani cu 3 obiective principale: îmbunătățirea calității vieții dejenilor, siguranța cetățeanului și asigurarea protecției sociale. PMPiștii de la Dej doresc ca locuitorii orașului să se bucure de un mediu mai sănătos și acest lucru îl vor obține prin conservarea spațiilor verzi existente și construirea de parcuri noi, evitarea efectuării lucrărilor de reparații stradale pe timpul zilei când traficul este maxim și eliminarea completă a transportului în comun cu autobuze clasice cu motoare termice și înlocuirea lor cu autobuze electrice. Totodată, PMP Dej propune crearea unui adăpost nou pentru câinii comunitari, fluidizarea traficului și construcția de parcări multietajate și acestea sunt doar o parte dintre planurile echipei PMP pentru municipiul Dej. Din punct de vedere social, vor pune bazele programului  „o masă caldă pentru fiecare copil”, prin  înființarea de cantine pentru fiecare școală și grădiniță astfel încât toți copii să se bucure de hrană sănătoasă și naturală. 

Pentru siguranța cetățenilor, PMP Dej propune înființarea secțiilor de poliție de cartier și stabilierea unor puncte de informare a cetățeanului pentru preluarea solicitărilor și remiterea răspunsurilor în fiecare cartier.

„Politica partidului nostru, consecventă și neechivocă este o dovadă a verticalității politice și instituționale pe care o promovăm în mod continuu de la înființarea acestuia, o facem în prezent și de la care nu ne vom abate niciodată. Principiile de bază, nestrămutate, ale partidului nostru se referă la o națiune liberă, activă și unită, un popor european și euro-atlantic, o administrație eficientă și necoruptă, economie liberă, agricultură performantă, fiscalitate redusă, educație, formare profesioanală și cercetare performante”, declară membrii echipei PMP Dej în frunte cu Traian Mureșan, candidat la Primăria Dej și Marius Butuza, candidat la Consiliul Local Dej”, se arată într-un comunicat de presă.

Prin acest comunicat, PMP a confirmat ceea ce Dej24.ro a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE în urmă cu aproape zece zile: Marius Butuza va deschide lista PMP pentru Consiliul Local Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER