Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Primăria Dej cumpără TABLETE pentru elevii nevoiași. Câți bani s-au alocat

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej va cumpăra tablete pentru elevii care nu dispun de mijloacele necesare pentru a participa la cursuri online.

Întruniți ieri după-amiază, cu începere de la ora 15, într-o ședință ordinară pe luna aprilie, consilierii locali din Dej au aprobat online, prin videoconferință, o rectificare bugetară: 400.000 de lei de la capitolul ”Sport, Cultură, Culte” au fost transferați la ”Învățământ”, urmând ca din acești bani să se achiziționeze tablete pentru elevi și materiale pentru dezinfecție la unitățile de învățământ.

Din informațiile noastre, se va face o anchetă socială pentru ca tabletele să ajungă la copiii care într-adevăr au nevoie de tablete.

”Mi se pare normal în situația în care, pentru protecția copiilor noștri învățământul se desfășoară online, noi să venim în situațiile în care nu există posibilități financiare, să venim în sprijinul familiilor pentru a oferi copiilor din aceste familii posibilitatea de a-și desfășura, alături de colegii lor, orele online. Toți copiii în această situație dificilă prin care trecem, trebuie să aibă acces la educație, la  posibilitatea de a interacționa cu mentorii lor, cu colegii lor,  de a socializa și de a se dezvolta în continuare. Sunt de părere că școala chiar și în aceste condiții trebuie să se adreseze tuturor și să fie accesibilă tuturor”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Citește și:

Dej | S-a votat contractarea unui credit de aproape 4 milioane de euro. Vezi DE CE e necesar împrumutul – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER