Conectează-te cu noi

Sport

Primarul din Mica, selecționat la naționala primarilor din România. A marcat contra Italiei – FOTO

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a fost convocat și a jucat în naționala de fotbal a primarilor de comune din România, care a învins cu 4-0 echipa similară a Italiei.

Partida dintre naționala primarilor de comune din România și cea a edililor din Italia s-a disputat în Santa Maria Coghínas, o comună din provincia Sassari, regiunea Sardinia. Tricolorii s-au impus cu 4-0, printre marcatori fiind și primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

”Am participat în această perioadă, alături de colegii mei din naționala primarilor din Romania, la meciul care s-a desfășurat în Italia. Echipa primarilor din România a câștigat cu scorul de 4-0 și sunt onorat că mă număr printre jucătorii care a marcat unul din cele 4 goluri. Aassociazione dei comuni in Italia – ACoR Romania (0-4), după un joc frumos pe unul dintre terenurile de fotbal, din zona Sasari. O experiență frumoasă, în cadrul căreia, dincolo de competiția sportivă, am împărtășit cu colegii primari, atât din Italia, cât și din România, din experiența, problemele și realizările fiecăruia dintre noi”, a transmis primarul Zelencz, cel care este și antrenorul colegilor săi, alături de fostul jucător al naționalei României, Gabi Mureșan.

Naționala de fotbal a primarilor de comune din România este o inițiativă a Asociației Comunelor din România, care de câțiva ani programează întâlniri amicale de acest gen, cu echipe similare din alte țări.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER