Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Proiect al Școlii Gimnaziale Speciale Dej, între singurele două din județ care au obținut finanțare ANPCDEFP – FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 17-18 iulie 2017 s-a desfășurat la București Reuniunea de Informare și Consiliere Proiecte de Mobilitate în Domeniul Educației Școlare și a Educației Adulților. Reuniunea, la care au fost prezenți și reprezentanți ai Școlii Gimnaziale Speciale Dej, s-a adresat unităților școlare și organizațiilor care au obținut granturi pentru proiecte de mobilitate în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea KA1, 2017.

Școala Gimnazială Specială Dej este beneficiara unui astfel de grant în valoare de 20490 euro și acesta a fost oferit pentru derularea proiectului ”Valorificarea competențelor digitale și a activităților nonformale/outdoor în școala specială”. Proiectul Școlii Gimnaziale Speciale Dej și Proiectul Centrului de Resurse al Școlii Gimnaziale Speciale din Cluj-Napoca au fost selectate dintr-un număr de 410 proiecte depuse la ANPCDEFP din întreaga țară și sunt singurele din județ care au fost admise pentru acest an în programul european, având ca perioada de derulare intervalul 1 septembrie 2017- 31 august 2019.

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a organizat această reuniune în vederea atingerii unor obiective de pregătire a beneficiarilor în vederea unei bune implementări tehnice și financiare a proiectelor de mobilitate, de asigurare a înțelegerii prevederilor contractuale și a documentelor anexe și pentru însușirea a modului de utilizare a platformelor de gestionare a mobilităților, Mobility Tool și Europass.

Școala Gimnazială Specială Dej a fost reprezentată la această reuniune de managerul proiectului, profesor Laura Boian și de către Responsabilul proiectului profesor Gabriela Bilțiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER