Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Proiect european, în valoare de 126.000 de euro, în școlile din municipiul Dej

Publicat acum

pe

copil cazut Avram Iancu Dej (2)

Școala Gimnazială „Avram Iancu” Dej a primit aprobarea pentru derularea unui proiect de cooperare între instituții școlare din Uniunea Europeană în cadrul programului Erasmus+, în valoare totală de 126 000 euro.

Proiectul se numește „Developing inter and trans curricular skills for 21-st century/Dezvoltarea competențelor inter și trans-curriculare pentru secolul 21” și se va desfășura cu parteneri din Polonia, Italia, Grecia, Spania și Turcia.

Scopul proiectului este acela de a crea un context european pentru facilitarea învățării trans și interdisciplinare și de a reduce prin intermediul acestuia dificultățile ce provin din aplicarea aspectelor teoretice în practica cotidiană.

În cadrul proiectului se urmărește familiarizarea cadrelor didactice cu cele mai noi tehnici de învățare trans și interdisciplinară, implementarea de noi discipline școlare cu caracter trans si intercurricular, dezvoltarea de materiale didactice pentru aceste discipline și implementarea unui context de evenimente destinate elevilor care să faciliteze acest tip de învățare (conferințe științifice, concursuri științifice, festivaluri ale învățării).

Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani și va implica atât întruniri ale profesorilor cât și reuniuni cu elevii școlilor participante. Cu acest prilej informăm toate școlile din zonă despre disponibilitatea noastră de a derula acțiuni de cooperare pe temele proiectului”, se precizează într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER