Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Protest de amploare la Gherla! Angajații din penitenciare își cer drepturile

Publicat acum

pe

....

Penitenciarul Gherla (1)

Sindicatele din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au anunţat proteste ale angajaţilor în toate penitenciarele din ţară începând de astăzi şi se vor întâlni cu ministrul Justiţiei la Penitenciarul Gherla, potrivit Mediafax.

....

Sindicatele din penitenciare declanşează mişcări de protest în toate penitenciarele din ţară pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, angajarea unui număr suficient de personal, eliminarea inechităţilor salariale şi demiterea Ministrului Justiţiei pentru incapacitate profesională.

La Penitenciarul Gherla, ministrul Justiţiei a promis că va discuta cu angajaţii care protestează, fiind invitată la inaugurarea festivă a Centrului Terapeutic pentru Femei, împreună cu Ambasadorul Norvegiei în România.

Protestul va avea loc astăzi, între orele 11:00 – 15:00, în faţa penitenciarului.

Sindicaliştii au anunţat săptămâna trecută calendarul pichetării penitenciarelor, aceştia fiind nemulţumiţi de condiţiile de lucru din închisori, numărul mare de ore suplimentare şi discriminarile salariale.

Dacă astăzi vor protesta angajaţii de la Penitenciarul Gherla și de la mai multe penitenciare din țară, angajații din cadrul Spitalului Penitenciar Dej se vor alătura acțiunilor de protest pe data de 20 octombrie.

 

FOTO – Arhivă

CITEȘTE ȘI: 

Se anunță proteste la Penitenciarul Gherla și Penitenciarul Spital Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER