Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Rapper-ul dejean Seso și-a lansat primul său single și primul său videoclip! Cum sună „Loca Mamacita” – VIDEO

Publicat acum

pe

Seso, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Dej, pasionat de muzică, și-a lansat miercuri seara primul său single și primul său videoclip.

Seso s-a făcut remarcat la Zilele Municipiului Dej, dar și la alte evenimente care au avut loc pe raza municipiului Dej.

Primul single al rapper-ului dejean, intitulat „Loca Mamacita”, a fost lansat miercuri, 7 noiembrie 2018, la ora 20:00, după o lungă așteptare și s-a bucurat de un real succes. Odată cu acest single a fost lansat și primul videoclip al artistului, care a depășit pragul de 1000 de vizualizări pe Youtube, în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

De ceva timp m-am axat foarte mult pe proiectele mele, printre care și „Loca Mamacita”. Am muncit enorm de mult la acest proiect! Totul a început de la un hobby, dar acum tot ce vreau să fac e la modul serios și la un nivel cât mai profesionist. Lucrez doar cu oameni profesioniști, de la care am ajuns să învăț foarte multe.

Producția și instrumentalul au fost realizate de mine și de maestrul Ozy de la trupa M.o.s.s.a.d.. De asemenea, Ozy s-a ocupat și de mixing/mastering, scenariul și regia videoclipului.

„Muza” care a dat culoare acestui videoclip este o tânără din Gherla, o fată care s-a adaptat foarte fain la filmări, o fată care s-a dedicat și s-a implicat în acest proiect, chiar dacă nu are studii de actorie. Îi mulțumesc din suflet!”, a declarat, pentru Dej24.ro, Seso.

Interpretare: Seso
Text: Seso
Muzica: Seso
Aranjament muzical: Ozy (M.o.s.s.a.d.)
Producator muzical : Seso / Ozy (M.o.s.s.a.d.)

Inregistrata, mixata si masterizata în VTS Studio, inginer de sunet: Toty Digital

Social-Cultură

Sărbători Pascale binecuvântate, din partea primarului municipiului Dej

Publicat acum

pe

”Zile cu puternică încărcătură spirituală pentru credincioşii romano- catolici și reformați care sărbătoresc Învierea Domnului. 

În aceste momente de mare sărbătoare vă transmit calde gânduri și urări de sănătate.

Lumina Sfântă a Învierii să vă aducă în suflete și în case, speranța, liniștea și bucuria alături de cei dragi.

Vă urez tuturor, Sărbători Pascale binecuvântate!”, transmite primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Continuă să citești

Social-Cultură

Romano-catolicii din Dej au sărbătorit Învierea – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Sute de credincioși romano-catolici din Dej au celebrat în această seară, în biserica din centrul orașului, sărbătoarea Învierii Domnului.

În această seară, începând cu ora 20, în Biserica Franciscană din Piața Bobâlna din Dej sute de credincioși s-au rugat și au așteptat momentul trecerii ”de la moarte şi păcat la viaţa nouă în Isus Cristos Înviat”. După aprinderea Lumânării Pascale, credincioșii au ascultat vestirea solemnă a Învierii și s-au bucurat împreună de cea mai importantă sărbătoare a anului – Paștele.

În jurul orei 22:30, toţi credincioşii romano-catolici – cu lumânările aprinse – au pornit în procesiune: au trecut prin fața primăriei, și-au continuat drumul pe strada George Coșbuc, iar apoi s-au întors la biserica amplasată în apropierea Parcului Mic. La final, cu toții au luat lumina sfântă acasă și au primit pască.

În România sunt aproximativ un milion de catolici, cele mai mari comunităţi regăsindu-se în Transilvania.

Anul acesta, Paştele Catolic îl precede cu o săptămână pe cel Ortodox.

Continuă să citești

Social-Cultură

Târg meșteșugăresc la Galeria de Artă Dej

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dej, organizează vineri, 19 aprilie 2019, între orele 11:00-17:00 „Târgul Meșteșugăresc și Artistic” ediția a II-a.

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Dej și are scopul de a le oferi dejenilor și celor interesaţi de meșteșugul popular și de artă, posibilitatea de a lua contact cu obiectele autentice și de a cunoaşte meşteşugurile tradiţionale din zona noastră.

În cadrul acestui târg de creaţie populară vor participa 15 meșteri populari și artiști, vizitatorii având posibilitatea să participe direct și în mod interactiv la actul de creație al obiectelor cu valoare populară, astfel încât oricine poate să se transpună pentru câteva ore în pielea unui meșter popular.

De asemenea, cei pasionaţi vor putea să-şi îmbogățească colecțiile personale cu obiecte unice create de artiştii populari: costume şi textile populare, obiecte din piele, bijuterii, picturi și multe altele.

Continuă să citești

RECLAMĂ

PUBLICITATE

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare