Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Regal de bucurie. ”Dascălul de colinde”, Ştefan Hruşcă a revenit la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

După patru ani, îndrăgitul Ștefan Hrușcă a revenit la Dej și a susținut un concert de colinde la Centrul Cultural ”Arta”. Evenimentul a fost organizat de Asociația Filantropia Dej (președinte pr. Costinel Șoaită).

Cu stilul său cald și timbrul vocal învăluitor, cantautorul maramureșan a interpretat cele mai frumoase colinde, fără de care sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel. ”Florile Dalbe”, ”Trei Păstori”, ”Afară ninge liniștit”, ”Linu-i lin”, ”Sfântă-i sara de Crăciun” sau ”Ziurel de ziuă” au răsunat în Centrul Cultural ”Arta”, plin până la refuz de dejenii dornici să se bucure de colindul tradițional, interpretat în cea mai sinceră și autentică manieră.

”Dascălul de colinde” Ștefan Hrușcă – așa cum a fost supranumit de poetul George Ţărnea – și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu câteva zile, mai precis pe 8 decembrie, iar la sfârșitul concertului de azi a avut parte de o surpriză. Numeroșii spectatori – în frunte cu Înaltpreasfințitul Părinte Andrei și cu protopopul Dejului Ioan Buftea – i-au cântat ”La mulți ani!” și l-au aplaudat minute în șir, mulțumindu-i pentru prestația de pe scenă. Apoi, Hrușca și-a făcut poze cu doritorii și a oferit autografe.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos secvențe din concertul de colinde de la Dej:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER