Conectează-te cu noi

Naţional

Revelion în siguranță! Peste 12.200 de polițiști vor fi la datorie în noaptea dintre ani

Publicat acum

pe

actiune politisti Dej (2)

loading...

Peste 12.200 de polițiști, suplimentar față de dispozitivul curent, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

În perioada 31 decembrie 2016 — 2 ianuarie 2017, peste 12.200 de polițiști vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul polițiștilor angrenați suplimentar, 6.590 sunt polițiști de ordine publică, 1.700 de polițiști sunt de la rutieră, iar 2.092 sunt de la celelalte structuri, respectiv: poliția transporturi, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase.

Polițiștii de la transporturi vor patrula în 238 de stații și triaje de cale ferată, în 14 aerogări (internaționale și naționale), precum și în 24 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfășura 147 de manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă), la nivel național, la care sunt așteptate să participe aproximativ 300.000 de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale, județene și autostrăzi, pentru fluidizarea circulației și prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER