Conectează-te cu noi

Sport

România, lider în clasamentul pe medalii la Europenele WUKF. Budokan Ryu are 5 sportivi

Publicat acum

pe

Budokan Ryu la Aiud (3)

Federația Română de Karate WKC este lider în clasamentul pe medalii (18 de aur, 9 de argint și 13 de bronz), după prima zi a Campionatelor Europene de karate pentru copii, cadeți și juniori WUKF din Belgia.

Pe locul secund al ierarhiei se află Cehia (CABK), cu 4 de aur, 2 de argint, 3 de bronz, urmată de Slovacia și Polonia. În prima zi au participat doar categoriile de copii cu vârste între 7 și 12 ani, iar în ziua a doua, sâmbătă, au fost doar calificări pentru finale la categoriile de vârsta 13-20 de ani, duminică fiind programate finalele, sportivii români fiind prezenți în peste 20 de finale.

Vă reamintim, Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot de 8 persoane la acest concurs format din 5 sportivi, doi arbitri și un antrenor.

Astfel sportivii BOTA VLAD, BOCA DENISA, ORBAN REBECA și DERTA VALERIAN reprezintă clubul la această competiție, alături de PANESCU DORIN care a fost recent selecționat în lotul național. Aceștia sunt însoțiți de către instructorii PAULA GROSAN și LORAND ALBERT pentru arbitraj și Bogdan Savu în calitate de antrenor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER