Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Sărbătoarea ”Paparudele”, pe 2 iulie, la Nireș. Georgiana Lobonț și Alexandru Pop, pe scenă

Publicat acum

pe

Duminică, 2 iulie, în localitatea Nireș, comuna Mica, va avea loc sărbătoarea tradițională “Paparudele”. Evenimentul va fi marcat și de un spectacol la care vor participa artiști îndrăgiți precum Alexandru Pop sau Georgiana Lobonț.

”La începutul lunii viitoare, în 1 și 2 iulie, vom avea parte de două zile de mare sărbătoare în comuna noastră. Pentru a doua oară, în localitatea Nireș, zona Belioara, va avea loc ETAPA V C.N.I R. de Endurocross Polaris „Paparudele Extrem Crosscountry-Mica 2023”, la care vor participa cei mai buni sportivi din România.

Duminică, 2 iulie, va avea loc sărbătoarea tradițională “Paparudele”, un obicei atât de îndrăgit, cu o tradiție de zeci de ani, eveniment care va fi marcat și de un spectacol la care vor participa artiști îndrăgiți de noi toți.

Am susținut și voi susține mereu tradițiile și obiceiurile locului, iar celor care ați fost alături de mine și m-ați susținut în organizarea acestor evenimente vă mulțumesc din suflet. Mulțumesc colegilor mei din primărie și din Consiliul local Mica, cât și tuturor celor care ne-ați susținut în organizarea fiecărui eveniment (…) Vă așteptăm pe toți, fii și fiice ale satului, din întreaga comună, indiferent unde va aflați, să veniți cu toții ACASĂ la acest frumos eveniment!”, a transmis edilul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER