Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Scrisoarea unor tineri din Dobric pentru autorități. ”Avem nunta programată în mai. Vă rugăm…”

Publicat acum

pe

Doi tineri din localitatea Dobric, comuna Căianu Mic, au trimis autorităților o scrisoare deschisă prin care le cer să vină în sprijinul tuturor celor care sunt în aceeași situație ca și ei: vor să facă nuntă și nu le este permis.

”Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie din timp să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc. Avem nunta programată în luna mai. Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rugăm frumos să analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții, etc.), ci vor doar să se căsătorească, cel puțin noi asta dorim. Din păcate, nu avem voie. E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur cum în mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Eu văd o mare nedreptate, dumneavoastră nu?”, au transmis Beni și Mona ”celor mai mari, cu scopul să ne facem auziți”.

Conform măsurilor valabile în starea de alertă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, etc.) în spaţii închise (cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente), precum și desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

 1. Andrei Mureșanu

  2021-03-21 la 3:11:33 PM

  Dejaba scrieți scrisori ,dejaba spuneți multe .
  De ce nu sunteți liberi .
  De ce vă este frică.
  Cât a fost trandafiri la putere ați ieșit ca oile în turma la proteste .
  Aaaa ca vă platea usr pnl udmr bani de ieșit în strada.
  Ei cum ați fost la vot asa puteți face și nunti ,botezuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER