Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Secțiunea de autostradă Gilău – Nădășelu va fi deschisă vineri! România mai bifează 8 kilometri de autostradă

Publicat acum

pe

Secțiunea de autostradă Gilău – Nădăşelu va fi deschisă vineri. Lucian Șova nu va participa la eveniment din orgoliu. Aceasta deoarece nu este vorba de cel puțin 100 de kilometri, scrie Digi24.

Anunțul a fost făcut marţi de către ministrul Transporturilor, Lucian Șova, care a adăugat că totuși nu va fi prezent la acest eveniment dar și la altele asemănătoare. ”înainte de a da prima sută de kilometri de autostradă” în exploatare.

„Podul Gilău peste 72 de ore va fi recepţionat”, le-a spus Şova deputaţilor din Comisia de Transporturi a Camerei Deputaților.

În acest context, preşedintele Comisiei pentru transporturi , Lucian Bode, i-a spus ministrului că îl aşteaptă vineri la ora 12:00 pe autostradă, conform sursei citate.

„Dacă timpul vă permite, eu vă aştept vineri, înţeleg la ora 12:00, pe Gilău-Nădăşelu. Dacă vreţi, vă aştept chiar la intersecţie la Nădăşelu, în sensul giratoriu, peste trei zile”, a spus Bode.

„Peste fix 72 de ore. Deci, măsurăm şi în ore timpul până la care mai deschidem câţiva kilometri de autostradă. Nu! Mă folosesc şi de acest prilej să vă spun că înainte de a da prima sută de kilometri de autostradă în exploatare nu voi participa la nicio deschidere de nouă cale rutieră. De la km 101 îmi voi asuma şi eu plăcerea de a fi acolo”, i-a răspuns ministrul Transporturilor.

Porțiunea Gilău Nădășelu este definitivată de un an de zile însă pe aceasta nu se poate circula din cauza faptului că lipsește podul de pe peste Someșul Mic -Gilău care va fi deschis zilele următoare.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER