Conectează-te cu noi

Administraţie

Ședință de îndată a Consiliului Local Dej. BALTA de pe Dealul Florilor, din nou pe ordinea de zi

Publicat acum

pe

Sedinta de indata a Consiliului Local Dej (3)

loading...

Consilierii locali din Dej se vor întruni astăzi, 26 iulie, de la ora 14, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi se află doar trei proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii Contractului de asociere în participațiune Nr. 12204/24 mai 2005 încheiat între Municipiul Dej și S.C. NORSERV S.R.L.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în folosință pe durată gratuită pe durata de 6 ani a Autospecialei de primă intervenție și comandă APIC-ISU, către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Avram Iancu Cluj – Grupul de Pompieri Cluj.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea transportului deșeurilor menajere din Municipiul Dej la rampa din Odorheiul Secuiesc.

Dosarele cu materialele prezentate pe ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

Vă reamintim, social-democrații din Consiliul Local au simțit săptămâna trecută pe propria piele ce înseamnă să ai majoritate, dar să nu poți aproba un proiect de hotărâre. Consilierii locali s-au întrunit miercurea trecută în cadrul unei ședințe ordinare. Cu siguranță cel mai discutat proiect de pe ordinea de zi a reprezentat „aprobarea rezilierii Contractului de asociere în participațiune Nr. 12204/24 mai 2005 încheiat între Municipiul Dej și S.C. Norserv S.R.L.”. Este vorba despre firma care se ocupă de întreținerea lacului (”Balta”, așa cum este cunoscută de dejeni) situat în cartierul Dealul Florilor.

Mai multe detalii AICI!

FOTO – Arhivă

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER