Conectează-te cu noi

Administraţie

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT LA MICA. Tiberiu Zelencz va fi schimbat dintr-o funcție pe care încă nu o deține

Publicat acum

pe

sedinta extraordinara Mica (1)

Prioritatea comunei Mica în această perioadă este schimbarea din funcția de viceprimar a lui Tiberiu Zelencz, funcție pe care acesta încă nu o deține.

Vă reamintim, o decizie a Tribunalului Cluj, secția mixtă de contencios administrativ și fiscal, de conflicte de muncă și asigurări sociale arată că Tiberiu Zelencz a fost destituit ilegal din funcția de viceprimar al comunei Mica. Cel puțin deocamdată sentința tribunalului nu a fost pusă în practică de Consiliul Local al Comunei Mica.

Nici bine nu s-a dat sentinta privind schimbarea mea din functia de viceprimar, ca urmatorul pas facut de catre primar si colegii mei din consiliu a fost sa intocmeasca un alt proiect de hotarare privind, din nou, schimbarea mea din functia de viceprimar, desi eu nici macar nu am fost repus in functie.
Miercuri dimineata am fost sunat si chemat pentru a ridica dosarul cu documentele pentru sedinta extraordinara a consiliului local, care ar fi trebuit sa aiba loc astazi, 24 iulie 2015, orele 16.00. Singurul punct care figura pe ordinea de zi viza schimbarea mea din functia de viceprimar al comunei Mica. Conform afirmatiilor facute (…) se pare ca domnul Goron Pavel a dat dovada de consecventa si si-a mentinut promisiunea de a strange cate semnaturi doreste pentru a ma schimba din nou din functia de viceprimar al comunei Mica. Singurul aspect neglijat de catre domnia sa, in toata aceasta poveste, este faptul ca eu nu am fost inca repus in mod legal in functia de viceprimar, desi exista o hotarare judecatoreasca favorabila in acest sens.
Culmea, la o zi de cand a fost anuntata sedinta extraordinara, iar schimbarea mea din functie pare sa fie prioritatea numarul unu din comuna Mica, am fost anuntat, ieri, ca sedinta programata pentru azi, 24 iulie, nu va mai avea loc. Ma intreb de ce? Ne jucam oare de-a sedintele de consiliu, sau iniatiatorii proiectului au ajuns la concluzia ca unde-i lege nu-i tocmeala, iar pentru a ma schimba din nou din functie trebuie sa respecte legea si abia apoi…sa-si implineasca visul.  
Mie, puterea mi-o dau oamenii care cred in mine si care ma sustin, nu o functie pentru care se aduna semnaturi.
Functiile nu ne definesc sufletul si oamenia. Functiile nu sunt pe viata. Prin acest proces, si prin sentinta favorabila mie, data recent, am vrut doar sa arat tuturor maniera in care se lucreaza si se aplica legea de catre cei care au puterea decizionala in comuna Mica. Oare cati oameni din comuna noastra au fost nedreptatiti, desi aveau dreptatea in mana?
Si ma intreb din nou, cum sa fiu schimbat dintr-o functie pe care nu o ocup momentan? Raspunsul il vom descoperi fiecare dintre noi in timp…
Eu, idiferent de pozitia pe care o ocup in prezent sau ce functie voi detine pe viitor, interesul cetateanului va fi pentru mine mai presus de orice si ma voi lupta astfel incat comuna Mica sa ajunga o comuna europeana si cu adevarat respectata!”, a declarat Tiberiu Zelencz.

CITEȘTE ȘI: S-A DAT SENTINȚA. Tiberiu Zelencz, destituit ilegal din funcția de viceprimar al comunei Mica

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER