Conectează-te cu noi

Administraţie

Un dejean semnalează „pericol pentru trecatori sau autoturisme” pe strada B.P. Hașdeu din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Sesizare domnuleprimar

Un locuitor din Dej semnalează autorităților pericolul la care se expun cei care trec prin dreptul imobilului său situat pe strada B. P. Hașdeu.

Într-o sesizare publicată pe site-ul domnuleprimar.ro, un cetățean din municipul Dej semnalează autorităților modul în care s-au realizat lucrările de infrastructură pe strada B. P. Hașdeu, susținând că aceste lucrări sunt un „pericol pentru trecatori sau autoturisme daca se prabuseste pamantul si se rastoarna stalpii de beton ce sustin gardul proprietatii”.

Redăm în continuare sesizarea adresată primarului municipiului Dej, ing. Morar Costan:

Stimate domnule primar. Va informez ca proprietar al imobilului si terenului aferent de pe str. Hasdeu, nr. 17, Dej, jud. Cluj, ca in urma reamenajarii strazii Hasdeu, s-a excavat pamantul pana la gardul proprietatii. Ca urmare s-a format un perete de pamant foarte instabil, cu inaltimea de 1 m, acesta fiind pericol pentru trecatori sau autoturisme, daca se prabuseste pamantul si se rastoarna stalpii de beton ce sustin gardul proprietatii. Rog a se lua masuri cat mai urgente pentru remedierea situatiei”.

Până la momentul publicării articolului, primarul municipiului Dej nu a răspuns sesizării făcute pe site-ul domnuleprimar.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER