Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Spărgători de mașini, prinși de polițiști în apropierea orașului Beclean, după o urmărire în trafic!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Trei bărbați, bănuiți de comiterea mai multor furturi auto, au fost reținuți în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict organizată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița.

Miercuri, 23 ianuarie, doi bărbați, de 44 și 51 de ani, ambii din județul Mureș și un altul de 48 de ani, din Timișoara, au fost prezentaţi instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Aceștia sunt bănuiți că în perioada iulie 2018-ianuarie 2019, ar fi sustras peste 160.000 de lei, din trei autoturisme care se aflau parcate, pe raza municipiului Bistriţa.

Marți, 22 ianuarie, în urma unui complex de măsuri desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale i-au depistat în flagrant delict pe cei trei bărbați, după ce ar fi încercat să sustragă o borsetă cu bani dintr-un autoturism, care se afla parcat, pe o stradă din Bistrița.

Cei trei au fost prinși cu operativitate și reținuți pentru 24 de ore de polițiștii specializați în investigații criminale, din Bistrița. Unul dintre aceștia a fost prins la fața locului, ceilalți doi, încercând să scape, au fost urmăriți și imobilizați în trafic, în apropierea orașului Beclean.

Ulterior, miercuri, 23 ianuarie, la locuințele bărbaților din Mureș au fost efectuate două percheziții domiciliare, ocazie cu care polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor sume în bani și valută, o armă neletală din categoria celor supuse autorizării, precum și alte bunuri.

Cercetările continuă de către Biroul de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora și recuperării prejudiciului.

Activitățile desfășurate în acest dosar au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al serviciilor Acțiuni Speciale și Investigații Criminale. De asemenea, au participat polițiști din cadrul secțiilor 1, 4 Bistrița și cei ai Biroului Rutier Bistrița.

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER