Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Spitalul Municipal Dej și-a deschis astăzi porțile, cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la înființare – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

La 155 de ani de la înființare, Spitalul Municipal Dej și-a deschis astăzi porțile pentru ca dejenii să poată cunoaște mai bine serviciile instituției.

Anul acesta, Spitalul Municipal Dej împlinește 155 ani de la înființarea sa, o vârstă venerabilă pentru o instituție sanitară. Și pentru că Spitalul Municipal Dej nu este o doar o clădire, ci este alcătuit din oameni, atât din cei care lucrează zi de zi în slujba oamenilor, cât și din cei care i-au trecut pragul în căutarea unei fărâme de sănătate, conducerea instituției – prin medicul Mihai Pandrea – s-a gândit să sărbătorescă acest eveniment.

Așa se face că astăzi, între orele 12 și 13, a avut loc ”Ziua porților deschise”, iar dejenii au putut să viziteze în grupuri organizate spitalul pentru a cunoaște mai bine serviciile pe care acesta le oferă populației. La acest eveniment au participat mai multe oficialități locale, în frunte cu managerul Spitalului Municipal Dej, dr. Mihai Pandrea, primarul Morar Costan, viceprimarul Teodora Muncelean, deputatul Cornel Itu, numeroși consilieri locali, dar și simpli cetățeni.

În cadrul Zilei Porților Deschise, s-au vizitat secțiile modernizate ale instituției dejene și unele care urmează să fie supuse acestui proces, precum și mai multe pavilioane sau biserica aflată în curtea spitalului. Vizita a fost urmată de o expoziție de pictură realizată de pacienții secției de psihiatrie, organizată în sala de ședințe a Policlinicii Dej.

Mâine se va desfășura simpozionul aniversar ”Zilele spitalului dejean”, aflat deja la a patra ediție, în cadrul căruia vor fi prezentate mai multe lucrări de specialitate, simpozion creditat de Colegiul Medicilor, eveniment la care vor participa mai mulți medici din zonă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER