Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târgul „Produs de Cluj” ajunge săptămâna viitoare și la Dej!

Publicat acum

pe

În perioada 16 – 18 iunie 2017, va avea loc o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj, la Dej.

Evenimentul este organizat de Asociația Produs de Cluj, aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Dej, și se va desfășura în Piața Bobâlna din centrul municipiului.

Așa cum se cuvine la o asemenea sărbătoare, vizitatorii vor putea cumpăra produse alimentare, costume populare, bijuterii, ceramică sau obiecte sculptate în lemn. De asemenea, cei care vor participa la Târgul Produs de Cluj de la Dej vor putea achiziționa și brânzeturi din lapte de oaie, miere de albine, uleiuri presate la rece, dar și vin sau țuică provenite din microfermele din județul Cluj.

Nu va lipsi nici de această dată parcul de distracții, destinat nu doar celor mici, ci tuturor amatorilor de adrenalină, spectacolul de magie şi atelierul de sculptură în fructe şi legume. Toate acestea vor fi acompaniate de artiști și ansambluri populare clujene, îndrăgite și apreciate, așa cum se cuvine la o mare sărbătoare.

Manifestarea expozițională de la Dej reprezintă și o prilej de sărbătoare pentru entitatea fondată și finanțată de Consiliul Județean Cluj, pentru că se împlinesc șase ani de la primul targ organizat de Asociatia Produs de Cluj.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER