Conectează-te cu noi

Social-Cultură

POLIȚISTELE din Dej au avut, de 1 martie, o SURPRIZĂ pentru șoferii aflați în trafic – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Politisti Dej martisoare (16)

Polițistele din Dej au avut astăzi o misiune mai specială. În uniforme elegante, acesta au „amendat” cu flori șoferii care au circulat pe raza municipiului Dej.

Inedita acțiune a fost demarată astăzi, cu ocazia zilei de 1 Martie, de polițistele din Dej, în frunte cu comisar șef Mariana Ilieș, comandantul Poliției Municipiului Dej. ”Misiunea” a constat în recompensarea conducătorilor auto cu câte o floare, care, la rândul lor, să o ofere în dar unei femei dragi din viața lor.

Numeroși conducători auto au fost surprinși de prezența polițistelor pe străzile din municipiu, iar surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, odată opriți, nu s-au ales cu un proces verbal de contravenție, ci cu o floare. Dacă inițial au fost reticenți în a primi flori de la o femeie, conducătorii auto, văzându-se scăpați de o eventuală sancțiune, au răsplătit polițistele cu un zâmbet și cu urări de o primăvară frumoasă.

A fost totuși și o excepție de la regula impusă. Polițistele au observat-o în trafic, conducând un autoturism de lux, pe Angela Rusu, celebra artistă de muzică populară din Gherla, pe care au tras-o imediat pe dreapta și au recompensat-o și pe ea cu o floare.

Pe lângă florile primite în dar de la reprezentantele sexului frumos din cadrul Poliției Municipiului Dej, conducătorii auto opriți în trafic au fost informați deopotrivă, prin pliantele oferite, cu privire la una dintre cele mai răspândite metode de înșelăciune din această perioadă – „metoda accidentul”.

În mod tradiţional, la începutul lunii martie, poliţiştii desfăşoară astfel de acţiuni, în trafic, gări şi aeroporturi, în toată ţara.

 

Detalii: https://dej24.ro/surpriza-din-partea-politistelor-din-dej-pentru-soferi-fotovideo

Posted by Dej24.ro on Tuesday, March 1, 2016

Posted by Dej24.ro on Tuesday, March 1, 2016

CITEȘTE ȘI:

POLIȚIȘTII dejeni au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor aflate la volan – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER