Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânără de 19 ani, prinsă în flagrant de polițiștii din Dej. Cum își înșela clienții

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore o tânără de 19 ani, din municipiul Gherla, fiind cercetată într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de înșelăciune.

Din activitatea de cercetare a polițiștilor reiese faptul că începând cu luna decembrie a anului 2020 și până în prezent, prin folosirea de identități false, tânăra ar fi postat pe diferite platforme de intermediere vânzări, anunțuri cu obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte care nu corespundeau cu cele livrate destinatarilor, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu însumat în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

În urma cercetărilor, la data de 2 iunie, polițiștii au prins-o în flagrant pe tânăra de 19 ani, în timp ce ar fi manipulat colete prin intermediul unei firme de curierat.

La aceeași data, în baza mandatului emis de magistrații judecătoriei Dej, polițiștii au descins la adresa de domiciliu a femeii, ocazie cu care au fost ridicate 2 telefoane mobile, un laptop, o tabletă, înscrisuri cu valoare probatorie și suma de 5.700 de lei.

Polițiștii continuă activitățile de cercetare pentru depistarea și documentarea tuturor faptelor săvârșite de tânără și pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

Activitățile investigativ-operative și administrarea probatoriului au condus la reținerea femeii pentru 24 de ore, fiind  predată unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Persoanele vătămate care au fost prejudiciate în același mod, se pot adresa Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER